Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Villa Kiko, Bitola

Egyszerű helyfoglalás itt: Villa Kiko és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Bitola foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Villa Kiko (Villák), szállás Bitola, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Villa Kiko. Minden foglalt szobának itt: Villa Kiko lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Villa Kiko milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Villa Kiko mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

0

Villa Kiko (Villák), Bitola

Bitola Nizhepole, Bitola, Macedónia (Szálláshely a térképen)

Villa Kiko
Villa Kiko 1Villa Kiko 2Villa Kiko 3Villa Kiko 4Villa Kiko 5Villa Kiko 6Villa Kiko 7Villa Kiko 8Villa Kiko 9Villa Kiko 10Villa Kiko 11Villa Kiko 12Villa Kiko 13Villa Kiko 14Villa Kiko 15Villa Kiko 16Villa Kiko 17Villa Kiko 18Villa Kiko 19Villa Kiko 20Villa Kiko 21

Villa Kiko is a villa with a terrace, located in Bitola, 10 km from the city centre. Guests benefit from balcony. Free private parking is available on site.

The three-bedroom villa is equipped with a fully-equipped kitchen, a living room and 2 bathrooms. A TV with satellite channels, a fireplace and a hairdryer are featured. Other facilities at Villa Kiko include a barbecue, two furnished balconies with mountain views and a gaden.

Guests benefit from a mountain bike road next to the property. Ohrid lake is 70 km from Villa Kiko.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Villa Kiko)

Szabadidős lehetőségek

túrázás

Étkezés

grillezési lehetőség

Egyéb

családi szobák

Általános feltételek (Villa Kiko)

Érkezés (órától): 08:00

Távozás (óráig): 15:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.